• Jauns uzņēmuma solījums ir “Ātri. Uz priekšu. Finansējums.”
  • Visaptverošie līzinga risinājumi sniedz piegādātājiem un klientiem brīvību, kas tiem ir nepieciešama uzņēmējdarbības ideju attīstīšanai

 

<Rīga, 2020.gada 16. decembris> Ar savu jauno zīmolu profilu GRENKE koncentrējas uz pārbaudītām idejām un akcentē savu misiju apvienot inovatīvu līzinga pakalpojumu darījumdarbību ar ātrumu, uzticību un ilgtspējīgu uzņēmējdarbību. Jauns dizains, mūsdienīga saziņa un skaidrs virziens uz klientiem orientētiem risinājumiem izceļ GRENKE starp konkurentiem, ne tikai savā tīmekļa vietnē. Šādā veidā līzinga speciālisti gatavojas dinamiskām pārmaiņām digitalizācijas un automatizācijas jomās.

Latvijas filiāles valdes priekšsēdētājs, Antons Kovaļovs: “Mūsu jaunais zīmola solījums “Ātri. Uz priekšu. Finansēšana” skaidri parāda pievieno vērtību mūsu klientiem. Uzņēmumā GRENKE sadarbības partneri un vidēja lieluma uzņēmumi var atrast visu sev nepieciešamo, lai parūpētos par savām finanšu vajadzībām dažādās situācijās. Tas nozīmē, ka viņi no GRENKE risinājumiem var gūt vēl daudzpusīgāku labumu nekā jebkad agrāk.”

Jaunajā tīmekļa vietnē izplatītāji un potenciālie klienti tagad var atrast risinājumus, kas ir pielāgoti tieši tām problēmām, ar kurām viņi saskaras. Tāpēc GRENKE izstrādāja tipiskus pieteikuma scenārijus, kas efektīvi pievēršas noteikto mērķa grupu vajadzībām, piemēram, no . Neskatoties uz digitālo risinājumu efektivitāti, līzinga speciālists turpina uzsvērt tuvu attiecību vērtību. No tām labumu gūst ne tikai sadarbības partneri, klienti un darbinieki, bet arī akciju īpašnieki un investori.

 

Uzņēmējdarbības gara meklējumos

Pats svarīgākais zīmola pārorientācijas elements ir uzņēmējdarbības gars. GRENKE jau ilgu laiku ir bijis pareizais partneris, ja runa ir par individuālajām konsultācijām, ātru un vienkāršu finanšu apstrādi un uzņēmējdarbības izaugsmes atbalstīšanu. Un tas ir uzņēmuma zīmola atsākšanas pamats.

Nākotnes mērķis ir izdarīt tā, lai uzņēmējiem būtu vēl vieglāk īstenot savas radošās idejas, neuztraucoties par sarežģītu finansēšanu. GRENKE par to parūpēsies. Klienti var koncentrēties uz svarīgākajām lietām neatkarīgi no viņu darbības nozares.